Intet er overladt til tilfældighederne 

Hos Jens Kjærgaard Larsen VVS ApS udfører vi alle former for VVS-opgaver
 
- især har vi specialiseret os i gasinstallationer, renovering af badeværelser, vandbehandling, blikarbejde og ikke mindst grønne løsninger som sol- og jordvarme.

Når huset skal renoveres eller badeværelset skal moderniseres, tager vi ofte totalentreprisen og styrer hele byggeprocessen, skaffer håndværkere og sørger for at tingene bliver lavet til tiden, prisen holder og ikke mindste sikre at kvaliteten er i top og gældende regler er overholdt. 
Alt sammen for at gøre det let for kunden.

Vi påtager os også store byggeopgaver og har ofte længerevarende byggesager på hele Sjælland.

Firmaet og vores medarbejdere følger nøje udviklingen i VVS branchen og er ofte på kurser samt efteruddannelse. Vi har konstant en finger på pulsen, så vi kan tilbyde vores kunder stor viden og ”know how”, samt ikke mindst de nyeste produkter og ”grønne” løsninger. 
 
Egen serviceafdeling med vagtordning
Vi servicerer selv vores kunders gaskedler, nye som gamle, og tilbyder desuden egen vagttjeneste der yder hurtig service i tilfælde af akut opståede problemer, både med gaskedlen, vandskader og andre akutte opgaver.
 
Mange år i branchen
Vores kundekreds er trods mange år i branchen stadig voksende – en udvikling som er sket i kraft af godt VVS-arbejde og dermed tilfredse kunder, der trygt henvender sig mere end én gang.

Vi favner meget bredt og har gennem årene beskæftiget os med alle facetter af VVS faget. Om det er tekniske vandbehandlingssystemer, varmecentralløsninger eller kobberspir på kirken – ja så hvar vi prøvet det mange gange før.

Samtidig har vi oprettet en vagttjeneste, der yder hurtig service i tilfælde af akut opståede problemer.
 
Højt kvalitetsniveau
Når vi løser en opgave, benytter vi endvidere et certificeret kvalitetsstyringssystem - intet er overladt til tilfældighederne - og derved holder vi et højt kvalitetsniveau.

Når du vælger os, er du derfor sikker på, at både rådgivningen, håndværket, servicen og prisen er i orden.

Som Gasmester og Bosch Climate Partner er vi din garanti for kompetent rådgivning og ordentligt håndværk.
Jens Kjærgaard Larsen VVS ApS | CVR: 2063 8087 | Salbjergvej 35, 4622 Havdrup  | Tlf.: 46 15 15 20